Etikettom-sajten-och-ifokus
Läst 1109 ggr
Imasy
2014-06-17, 10:32

Anmälningsfunktionen...

… den är till för att anmäla inlägg som strider mot sajtens regler, inlägg som t.ex. innehåller svärord, elaka påhopp etc etc.

Men på sistonde har jag sett att många "vanliga" inlägg blivit anmälda. Bara för att man inte får de svar man önskar, eller att någon har en annan åsikt än en själv, är inte detta orsak till att anmäla ett inlägg.

Detta ger även oss admins extraarbete att återpublicera inlägg som är felbortröstade och användare blir avstängda på felaktiga grunder.

Så snälla, tänk ett varv extra innan du anmäler!

// Jennie - Sajtvärd för Katter, Hamster, Dvärghamster, Brott och Litteratur. 

~Välkommen!~

Stallmima
2014-06-17, 10:54
#1

Bra sagt där TS, kan vara bra att inte hasta för mycket, Man måste ju få uttrycka sin åsikt, fast på ett bra sätt utan ex påhopp  🙂

VildaVittra
2014-06-17, 10:58
#2

Ja, och det är ju väldigt viktigt att admin motarbetar dessa okynnesanmälningar och återpublicerar inlägg även om denne  själv inte håller med den personen, samt återställer skrivrättigheterna.

För jag tror att det är där skon klämmer om varför anmälningsfunktionen missbrukas.

Hur förberedd är du egentligen för krig, arbetslöshet, bränder eller sjukdom? Läs mer på Prepping iFokus

Imasy
2014-06-17, 12:02
#3

Än så länge (den sista tiden dvs) har inget inlägg försvunnit, och de som har gjort det har vissa av dem återpublicerats.

Men det skapar ju så onödigt arbete och krångel för de berörda, för man har ju ändå rätten att uttrycka sin åsikt så länge man gör det utan att vara elak.

// Jennie - Sajtvärd för Katter, Hamster, Dvärghamster, Brott och Litteratur. 

~Välkommen!~

Upp till toppen