Begångna eller misstänkta brott

"Stort sökpådrag efter försvunnen tonåring"

2015-06-10 10:29 #0 av: [Carpinus]

"På söndagen försvann Lisa Holm, 17 år, på väg hem från sitt jobb på ett kafé vid orten Blomberg vid Kinnekulle utanför Lidköping. Senaste spåret är att polisen nu har hittat ett fodral till Lisas mobiltelefon. Privatpersoner ska också ha hittat en krossad mobiltelefondisplay utanför polisens avspärrningar.

Sökandet är inne på sitt tredje dygn och polisen vädjar nu om allmänhetens hjälp.

– Vi måste gripa efter nya halmstrån för att få reda på om någon har sett henne, säger Stefan Gustafsson, presstalesman hos polisen i Västra Götaland."---

http://www.expressen.se/gt/stort-sokpadrag-efter-forsvunnen-tonaring-1/


Anmäl
2015-06-13 01:41 #1 av: Imasy

Och nu vid midnatt har man hittat Lisa död.

Är det någon som vet varför man i detta fall hela tiden gått ut med att man trott att hon var i liv? i andra liknande fall har man ju misstänkt mord i tidigt skede, och det skulle väl inte vara helt osannolikt i detta fall, även om vi nu har facit i hand?

Måste ju vara fruktansvärt för de anhöra hur som helst, och jag hoppas de får reda på sanningen så snart som möjligt.

// Jennie - Sajtvärd för Katter, Hamster, Dvärghamster, Brott och Litteratur. 

~Välkommen!~

Anmäl
2015-06-13 11:52 #2 av: [klarabastin]

hur blev hon mördad?

Medarebetare på: Vegan ifokus

Anmäl
2015-06-13 13:40 #3 av: Martin

#1 Det är nog bara de som är närmst utredningen som vet varför man menat sig leta efter henne vid liv, men det finns säkert fog för att man har haft den mediastrategi man har. Man har inte heller gått ut med hur hon blivit mördad och ibland kan jag tycka att det är bra - det är inget allmänheten egentligen behöver veta. Ett mord är ett mord och det kan räcka, ibland skall media grotta ner sig i smaskiga detaljer.

Oerhört tragiskt hur som helst.

Man skall också vara medvetna om att de anhållna är anhållna på den lägre misstankegraden så man har nog inte något helt konkret på dem, men säkert något som är försvårande för dem.

mvh Martin
Medarbetare på Djurfoto.IFokus.se

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.