Begångna eller misstänkta brott

Polis bekräftar: dubbelmord i Jönköping

2015-06-03 15:28 #0 av: [Carpinus]

I torsdags förra veckan ryckte brandkåren ut till en villabrand i Norrahammar i Jönköping. På brandplatsen påträffades ett äldre par, en man född 1941 och en kvinna född 1946, båda  avlidna. Obduktion har nu genomförts, och den visar att de båda var döda redan före att branden bröt ut. Polisen har nu vid en presskonferens bekräftat att det rör sig om dubbelmord, och att en eller flera gärningsmän eftersöks. I övrigt är man förtegna.

Läs mer om andra brott mot äldre här.


Anmäl
2015-06-08 13:12 #1 av: [Carpinus]

"En man i 50-årsåldern har gripits och anhållits misstänkt för dubbelmordet i Norrahammar, uppger polisen. Mannen greps i Jönköping under måndagsmorgonen."---

"Polisen är mycket förtegen om gripandet och vill inte närmare gå in på vad husrannsakan har gett, men säger ändå att mannen är hemmahörandes från trakten. Han är nu misstänkt på sannolika skäl, vilket är den högre graden av misstanke."---

Jönköpingsposten


Anmäl
2015-06-09 21:15 #2 av: Zepp

Han har setts köpa samma tändvätska på affärsövervakningskamera som det fanns tomflaskor vid brottsplatsen!

Han är finansman.. bara det gör honom extra misstänkt iomed att finansmän är vanliga brottslingar.. dock väldigt sällan misstänkta för  dubbelmord!

Ljuva dröm att som en svensk se ut, att få lära sig att veta hut.

Anmäl
2015-06-10 15:24 #3 av: [Carpinus]

Mannen är nu häktad på sannolika skäl. Verkar som "case solved"...


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.