Media

Media skandaliserar rättsväsendet

2013-10-25 22:12 #0 av: fatcat

Återigen kritiseras rättsväsendet av svensk media. Varför skada förtroendet ännu mer när hitflyttade invandrare redan saknar respekt för poliser i största allmänhet? Vad för nytta kommer denna överdrivna mediekarusell att göra?

Finns det verkligen någon sanning att hämta i enskilda polisers kommentarer på Facebook, ska detta verkligen betraktas som officiella uttalanden vilket media nu uttryckligen försökt säga.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17723211.ab

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17726965.ab

"If anything can go wrong, it will." - Murphys Law

Medarbetare på brott ifokus

Anmäl
2013-10-26 06:02 #1 av: AnnaFagerell

Jag tycker att svenskar saknar respekt lika mycket som invandrare

Medarbetare på djurskydd.ifokus
Anmäl
2013-10-26 11:35 #2 av: fatcat

Båda ja och nej blir mitt svar då. Finns såklart etniska Svenskar som ogillar vårt rättsväsende men "vi" står förmodligen inte för majoriteten. Många invandrare kommer från korrumperande länder där polis våldtar och arresterar oskyldiga människor.

"If anything can go wrong, it will." - Murphys Law

Medarbetare på brott ifokus

Anmäl
2013-10-26 13:02 #3 av: Martin

Min egen erfarenhet är att det är väldigt blandat, det går inte att säga invandrare generellt. Vissa etniciteter upplever jag överlag mer avståndstagande/rädda/dåliga erfarenheter/dålig tillit till rättsväsendet men däremot tycker jag inte att det gäller invandrare överlag.

Jag upplever också att det finns svenskar som är kritiska, även om det då oftast är att de tycker att det antingen fokuseras på fel saker, är för dyra trafikböter eller att man är för mild i straffen.

mvh Martin
Medarbetare på Djurfoto.IFokus.se

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.